Champagne huset Trouillard

Champagne huset Trouillard blev grundlagt i 1896 af Lucien Trouillard. Efter hans død i 1966 er familie traditionerne gået i arv fra far til søn. I 1990 delte grundlæggerens to børnebørn famliegården op i to for at begge kunne forfølge deres drømme. Familie navnet og traditionerne blev hos Bertrand Trouillard, der også i dag leder arbejdet med Champagne Trouillard. Bertrand går meget op i gamle traditioner, men følger samtidig med i de moderne Champagne produktions methoder, så kvaliteten forbliver høj. Han bruger kun det første pres af druerne til at lave vin og det er med til at holde Champagne huset blandt de bedste. Vinene modner i mindst to år i vingårdens gamle kalkhuler, selvom lovgivningen siger at 15 måneder er tilstrækkeligt. Produktionen er lille efter Champagnes standarter og gården producerer kun 20.000 kasser om året. Heraf eksporteres ikke mindre end 55%. Vingården ejer 15 hektar vinmarker, der er opdelt i 15 forskellige parceller. Bertrand har allerede i 1990erne indført en dyrknings metode der kaldes “culture raisonnée”. Den betyder at der kun må bruges sprøjtemidler når det ellers ville betyde at hele høsten ville gå tabt. En yderst fornem holdning i et vinområde der ellers elsker at sprøjte med diverse ukrudtsmidler blot for at forhøje høst resultatet.

Men som altid hos Champagne Trouillard så er tiden deres allierede ,tålmodighed deres hemmelighed og Bertrand Trouillard løfter stolt familietraditionerne videre og tilføjer sine egne små hemmeligheder i sin evige søgen efter perfektion.


Champagne-Trouillard-BrutChampagne Trouillard Brut

Hurtigt overblik: Dette er en meget elegant champagne med et klart strejf af ungdom. En meget klassisk og yderst delikat Brut Champagne. Bedst til fiskeanretninger eller til at fejre en helt speciel lejlighed.

Beskrivelse af vinen:
Denne klassiske Champagne er lavet af vin fra 15 udvalgte parceller i Marne dalen. Den er lavet af 35% Pinot Noir, 35% Pinot Meunier og 30% Chardonnay. Vinen har en meget flot ravgul farve, og meget fine bobler. Hvide frugter fylder bouquetten. Smagen er krystal klar, frisk og delikat med klare hints af hasselnødder og grillede mandler. Dette er en meget elegant champagne med et klart strejf af ungdom. En meget klassisk og yderst delikat Brut Champagne.
Bedst til fiskeanretninger eller til at fejre en helt speciel lejlighed.

Pris: 279,00 kr.


Champagne-Trouillard,-Elexium-BrutChampagne Trouillard, Elexium Brut

Hurtigt overblik: Dette er en vin præget af elegance og finesse med en fyldige frugtnuancer af æble og citrus. En champagne med så meget klasse og stil, at den skal opleves.

Beskrivelse af vinen:
Cuvée Elexium har en perfekt balance mellem den friske frugt, frugtsyren og boblerne. Dette er en vin præget af elegance og finesse med en fyldige frugtnuancer af æble og citrus. En champagne med så meget klasse og stil, at den skal opleves.

Pris: 349,00 kr.


Champagne-Touillard-Elexium-Brut-Halvflaske-0,375LChampagne Touillard Elexium Brut Halvflaske 0,375L

Hurtigt overblik: Cuvée Elexium har en perfekt balance mellem den friske frugt, frugtsyren og boblerne.

Beskrivelse af vinen:
Cuvée Elexium har en perfekt balance mellem den friske frugt, frugtsyren og boblerne. Dette er en vin præget af elegance og finesse med en fyldige frugtnuancer af æble og citrus. En champagne med så meget klasse og stil, at den skal opleves. Halvflasken er en charmerende lille sag med nok til to velskænkede glas luksus Champagne.

Pris: 189,00 kr.