Menu Wine Breather

unnamed-(4)Menu introducerer en ny Wine Breather karaffel i verdensklasse, med en unik dobbelt vindekanteringsproces der giver en fantastisk dekantering, kombineret med en smuk visuel oplevelse der imponerer både kendere og vinelskere.Det er rendyrket innovation – designet af Norm for Menu.Wine Breather er en karaffel, der kan bruges både derhjemme til en imponerende opgradering af den vin, vi drikker i hverdagen, samt af professionelle sommelierer på førende restauranter.

Det er en utroligt effektiv nyhed i kraft af den måde, den dekanterer vinen på og frigør både smagsnuancer og aromaer.

Karaflen placeres oven på den åbne vinflaske ved hjælp af vinilteren, hvorefter du vender flasken på hovedet – det er et fascinerede syn, når vinen løber gennem karaflen, mens den åbner sig og frigør alle sine aromaer og smagsnuancer.

Det er dokumenteret i førende testprocesser, at Wine Breather ilter vinen så effektivt, at 90 % af den vin, som vi nyder i dag, vil smage markant bedre med Wine Breather. Den dobbelte konstruktion er ny og patenteret og gør viniltningen meget hurtigere.

Formen på karaflen er både klassisk, stringent og blødt afrundet – en kombination, der er kendetegnende for Norms arbejde med menneskelige udtryk og former.


Tim Vollerslev anmelder Wine Breather